Veletrh Tissue World v Düsseldorfu

Pod názvem Tissue World se koná po celém světě série akcí, které slouží k propagaci tissue průmyslu již od roku od roku 1993. Tissue papíry (mikrokrepované tenké papíry) jsou speciálními produkty, používanými především v oboru výroby hygienických výrobků a potřeb (toaletní papír, ubrousky, utěrky, kapesníčky, jednorázové ručníky a prostěradla, dětské a dámské hygienické potřeby apod.).

Ode dne 28. března 2023 se Tissue World poprvé představí v Německu, kde se bude konat tato třídenní veletržní akce na výstavišti Messe Düsseldorf. Veletrh by se měl stát vlajkovou lodí a mezinárodní platformu pro výrobce a dodavatele tissue papírů, aby se setkali, spojili a promýšleli technologie a strategii rozvoje oboru. Součástí veletrhu bude i doprovodný program – konference, kde budou příslušní odborníci diskutovat o problémech a možnostech, které ovlivňují tento průmysl, což jim umožní optimalizovat své podnikání a směrování vývoje pro budoucnost.

Tissue World v Düsseldorfu znamená návrat této akce do Evropy znovu po čtyřech letech. Poslední ročník světové akce Tissue World se uskutečnil v Miami (USA) v roce 2022.