Real Madrid a HP spojují síly! Nové dresy ponesou i logo HP.

Fotbalový klub Real Madrid dnes během společného slavnostního podpisu v Ciudad Real Madrid oznámil uzavření globálního technologické spolupráce se společností HP Inc. V rámci této dlouhodobé dohody bude společnost HP první značkou, jejíž logo se objeví na rukávu dresu Realu Madrid ve 121leté historii klubu. Sponzorství se vztahuje na mužské a ženské týmy i mládežnické programy.

Společnost HP se tak stane technologickým partnerem klubu. Cílem spolupráce je urychlit digitální transformaci klubových prostor a vylepšit zážitek fanoušků Realu Madrid v rekonstruovaném komplexu Santiago Bernabeu i mimo něj.

„HP a Real Madrid jsou dvě ikonické globální značky se společnou vášní: potěšit fanoušky, podpořit výjimečné výkony, ale i lokální komunity,“ řekl Antonio Lucio, ředitel marketingu a korporátních záležitostí společnosti HP. „Je nám ctí spolupracovat s Realem Madrid a vidíme mnoho příležitostí, jak využít sílu technologií a značky HP k vytváření zbrusu nových zážitků pro fanoušky. Zároveň chceme společně podporovat lokální komunity.“

V nových dresech s logem HP se hráči představí v derby proti Atléticu Madrid

Ke slavnostnímu podpisu se připojili zástupci obou organizací, včetně prezidenta Realu Madrid Florentina Péreze, Lucia z HP a kapitánů mužského a ženského fotbalového týmu. Hráči Realu Madrid se poprvé představí s novým sponzorem během zápasu 4. února proti Atléticu Madrid.

„Jsem nesmírně hrdý na to, že mohu společnost HP přivítat v rodině Realu Madrid,“ uvedl ředitel pro institucionální vztahy Emilio Butragueño. „HP přirozeně zapadá do kultury Realu Madrid a jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat na rozvoji sportu a komunity novými způsoby.“ Obě značky sdílejí vizi posilování komunit a inkluze prostřednictvím sportu a technologií.

Společnost HP řeší překlenutí digitální propasti prostřednictvím iniciativ, jež urychlují digitální rovnost pro miliony lidí na celém světě, Real Madrid se zase zavázal k vytvoření inkluzivnější sportovní komunity. Prostřednictvím nového partnerství budou obě společnosti také společně vytvářet programy, které se zabývají společenskými problémy.